top of page

BECOME A REPLAYCER

1ο Επίπεδο | "Η αλλαγή ξεκινάει από μέσα μας"         

11 Online Workshops με την Έρρικα Πρεζεράκου

Ο καθένας μας είναι μια πηγή Ενέργειας που "φιλοξενείτε" στο σώμα μας. Μέσα στο σώμα μας όμως έχουμε δυο σπουδαία εργαλεία, το μυαλό και την καρδιά!
Η Ενέργειά μας, το Σώμα μας, το Μυαλό μας και η Καρδιά μας είναι οι 4 πιο σημαντικές Βάσεις μας, που αλληλεπιδρούν και δημιουργούν την πραγματικότητά μας.

ONLINE
WORKSHOPS

Αυτοτελή | "Εδραίωση της νεας πραγματικότητα μου"         

Online Workshops με την Έρρικα Πρεζεράκου

Τα Σεμινάρια πραγματοποιούνται μέσω Zoom και έχουν διάρκεια 1 - 1,5 ώρα. Το κόστος συμμετοχής είναι συνολικά 25 ευρώ. Θα χρειαστεί να έχετε κατεβάσει την εφαρμογή Zoom στον υπολογιστή σας ενώ με την αποστολή της εξόφλησης του σεμιναρίου θα σας σταλούν οι λεπτομέρειες για τη σύνδεση σας στο Zoom.

ONLINE WORKSHOPS

"Εδραίωση της νεας πραγματικότητας μου"

Αυτογνωσιακά σεμινάρια με την Έρρικα Πρεζεράκου

€25

Απελευθέρωση από το παρελθόν

Πολλές φορές έχουν συμβεί γεγονότα στην ζωή μας μικρά η μεγάλα τα οποία έχουν επηρεάσει την μετέπειτα ζωή μας η ακόμα και το τώρα μας. Ο κατευθυνόμενος  διαλογισμός “ Απελευθέρωση από το παρελθόν”  έχει ως πρόθεση να αναγνωρίσουμε την καταλληλότητα για την οποία ελκύσαμε την συγκεκριμένη εξελικτική διαδρομή και να να κρατήσουμε την σοφία από αυτή την πρόκληση του παρελθόντος μας.

€25

Άρση παιδικών όρκων

Καθώς ερχόμαστε την Γη εκπαιδευόμαστε στη διττότητα του καλού και του κακού και όταν είμαστε μικροί παρατηρούμε συμπεριφορές που μας δυσκολεύουν εσωτερικά γιατί προκαλούν φόβο, πονάνε, στεναχωρούν.Αυτό το Replayce workshop θα μας βοηθήσει να κάνουμε άρση των παιδικών μας ορκων επιτρέποντας μας να συνδεθούμε με την ολότητα μας
με εναν διαφορετικό τρόπο.

€25

Εξισορρόπηση Θηλυκής Αρσενική Ενέργειας

Είναι η ώρα να γίνουμε εμείς μητέρα και πατέρας του εσωτερικού μας παιδιού. Αυτό το Replayce Workshop θα μας βοηθήσει να ισορροπήσουν οι δυο ενέργειες μέσα μας και να επιτρέψουμε την αμοιβαιότητα και ισορροπία στην πιο πολύτιμη σχέση της ζωή μας , αυτής με τον εαυτό μας που είναι τα θεμέλια για την αρμονία της σχέσης μας με τους άλλους.

€25

Στήριξη του πυρήνα μου

Ο καθένας από εμάς έχει μια μοναδική αποστολή και κανείς άλλος δεν μπορεί να την στηρίξει αυτή την αποστολή πέρα από εμάς . Αυτό το Replayce Workshop θα μας διδάξει πως να συνδεόμαστε με αυτή την στήλη φωτός του πυρήνα μας  και πως να δημιουργούμε τις ατομικές μας θετικές δηλώσεις που θα μας συνδέουν με την εσωτερική μας δύναμη.

€25

Υλοποιώντας από το ύψιστο δυναμικό μου

Καθώς εστιάζουμε την προσοχή μας σε αυτά που αγαπάμε αυτά μεγεθύνονται . Σε αυτό το Replayce workshop θα εργαστουμε με το ανώτερο πεδίο των δυνατοτήτων μας , θα μαθουμε πως να προπονούμε τις 3 μη ορατες βάσεις μας (ενέργεια , νόηση, συναίσθημα) σε μια κατευθυνση κατάλληλη για εκδηλώσουμε ολα οσα ειμαστε ..

€25

Νιώθοντας το Ηλεκτρομανγητικό μας πεδίο

Μια ώρα κινητικού διαλογισμού που θα μας οδηγήσει να συνδεθούμε με πολύ απαλές κινήσεις με το επάνω και κάτω μας κέντρο. Η ήρεμη κίνηση ,η μουσική και η διαλογιστική αυτή διαδικασία θα μας επιτρέψει να συνδεθούμε με αυτό το υπέροχο πεδίο που όλοι φέρουμε και που αποτελεί την ολότητα της ενέργειας μας.

€25

Η Σύνδεση μου με τον Ιδανικό σύντροφο

Είτε έχουμε σύνδεση είτε θέλουμε να ελκύσουμε μια ,είναι βασική προϋπόθεση να συνδεθούμε εσωτερικά και να γίνουμε οι ιδανικοί σύντροφοι για τον ίδιο μας τον εαυτό. Σε αυτό το Replayce workshop θα εργαστούμε με πτυχες του εαυτού μας που είναι ελλειπεις με στόχο να τις ενεργοποιήσουμε χωρίς να χρειάζεται να τις ψάχνουμε εξωτερικά σε έναν άνθρωπο.

€25

Αναδυόμενος εξελικτικός εαυτός

Καθώς αρχίζεις να ζεις ως αναδυόμενος Εξελικτικός-η θα εκδηλώσεις ένα μοναδικό Ενεργειακό πρότυπο του Συμπαντικου σου Ένα. Σε αυτό το Replayce Workshop θα εργαστούμε με εστιαση στην ανάπτυξη της καλύτερης δυνατής εκδοχής σου . Να θυμασαι , οι σκέψεις , οι λέξεις , τα συναισθήματα και οι πράξεις μας δημιουργούν την πραγματικότητα μας.

All Videos
Όλες οι κατηγορίες
Όλες οι κατηγορίες
Become A Replaycer
Education

Το 21... επιτρέπω

Become a Replaycer | Κύκλος Σπουδών

bottom of page